Tack för er hjälp, ert stöd och engagemang!

Bli sponsor, partner eller livräddare.

Ni kan hjälpa oss med aktiviteter, hjälpmedel, varor eller tjänster! Stöd oss månadsvis, med ett engångsbelopp eller i ett projekt. Insatta medel går till föreningens verksamhet, familjeträffar och aktiviteter.

Kontakta ordförande Jennie Bergman

info@dravetssweden.se 

Beskyddare

De välkända kockarna Stefan Holmström och Leif Mannerström känner till syndromet och är beskyddare för Dravetsbarn!

Tack för ert stöd!

Ett stort tack till

Odd Fellow
Ett stort tack till Odd Fellow som med sin generösa donation satte guldkant på vår Familjeträff 2017. Vi vill även tacka Malmoe Chapter Sweden för deras fortsatta intresse för vår förening, och för att de deltog och spred glädje på familjeträffen. Tack också till följande sponsorer; Mertz Transport, Pågens, Adlibris.com, Skapamera.se, Ica Flamman Hjulbro samt Lekia city i Linköping.
Ett stort tack till Prins Carl Gustafs Stiftelse som sponsrade vår Familjeträff 2014, och även till Pågens som också stöttade Familjeträffen 2014.

Vi riktar också ett stort tack till Roll Up Kungen sponsrade oss vid ECE-träffen 2014.

Hedersmedlem

Marie Söhrman och Maria Carping

Tove Hallböök är hedersmedlem i föreningen. Hon har stöttat oss och visat intresse, och med sin kunskap om Dravets syndrom ger hon trygghet till många föräldrar och barn. 

 

 

 

 

 

 

 

Ett stort tack till hedersmedlemmar Marie Söhrman och Maria Carping, som sedan 2015 gör KEEP FIGHTING-armband till stöd för bland annat DSAS. Maries dotter föddes 2007 med en omfattande hjärnskada och epilepsi. Hennes son, född 2008, fick 2013 diagnosen leukemi ALL. Inget av barnen har DS, men Marie har trots det valt att stödja oss. Vi tackar också Maria Carping som hjälper Marie med arbetet.

Beställ armbanden på Facebook eller via mail keepfighting0708@hotmail.com

Donatorer

 

 

Ett stort tack till Marie Söhrman, som gör KEEP FIGHTING-armband till stöd för bland annat DSAS. Maries dotter föddes 2007 med en omfattande hjärnskada och epilepsi. Hennes son, född 2008, fick 2013 diagnosen leukemi ALL. Inget av barnen har DS, men Marie har trots det valt att stödja oss. Vi tackar också Maria Carping som hjälper Marie med arbetet.

Beställ armbanden på Facebook eller via mail keepfighting0708@hotmail.com

Vi vill också tacka Angelique Ullén, som  syr, virkar och skapar tillbehör till barn och barnvagnar, såsom solgardiner, väskor, filtar, napphållare m m.   Hon har barn med DS i sin vänkrets och skänker 7% av sin vinst till DSAS så länge hon håller på. Se hennes fina saker på Facebook!

 

 

Tack även till

 

 

Åsa Behrendtz Lenneryd

Mattias Jönsson

Johan Lärfars

 

Gårda Brandstation

Charlotte Wallner, Wallstreet Media