Vi tyckte inte att våra sommardrömmar var orimliga. Bilen är Sagas trygga borg. Där finns inget som överraskar. Temperaturen är jämn och hon har sin dvd. Dravet brukar hålla sig i schack då. Det bästa vi kan göra är att åka på bilsemester.

Vi hade drömmar om Skåne, Kalmar/Öland, Göteborg och Västkusten. Vi insåg igår att det vore oansvarigt att åka. Egentligen har vi väl förstått det ett tag men vägrat acceptera. Saga har knappt orkat dagis vissa dagar. Pausar, sätter fingrarna för öronen, drar upp ipaden nära näsan. Och krampar. Små varje dag och stora som kräver medicin flera ggr i veckan.

Istället kommer vi ägna semestern åt att ändra mediciner. En ska ut och en ska till. En osäker månad väntar, alltid oroligt att göra stora förändringar. Det kan bli värre men syftet är förstås en bättring.

Vi har det bra hemma både ute och inne. Vi har landställe i Stockholms län som vi nog vågar till och bra dagar kanske vi kan göra utflykter över dagen.Förhoppningsvis blir det stabilare och i augusti väntar familjeträff för Dravetsföreningen. Mår vi bra då åker vi några extra dagar då. Det ska bli en bra sommar!!

PhotoGrid_1435600868284

Idag har vi haft besök av Marie och hunden Nano